Your Bridge to Payroll Solutions

Overweegt u een kennismigrant (expat) aan te nemen?

Bent u op zoek naar hoogwaardige payroll-diensten voor expats in Nederland?

HumanR is gespecialiseerd in de payroll van hoogopgeleide professionals

HumanR is dé specialist op het gebied van Payroll oplossingen voor bedrijven en kennismigranten

Over HumanR

HumanR is een gedreven en professionele dienstverlener gespecialiseerd in het aanbieden van payroll oplossingen, uitsluitend in hoogopgeleid, internationaal georiënteerd talent (expats).

 

Met ons enthousiaste en deskundige team adviseurs en specialisten staan wij dagelijks klaar om onze opdrachtgevers te adviseren, vragen te beantwoorden, contracten op te maken en salarissen tijdig en correct uit te betalen.

 

We bieden een uitgebreide one-stop-shop service in payroll oplossingen op het gebied van immigratie, salarisadministratie, sociale zekerheid, belastingzaken, verhuizing en aanvragen voor de 30% -regeling. Bovendien zijn we transparant over onze tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Onze klanten

Wij helpen zowel grote multinationals als MKB’ers met enkele medewerkers. Veel van onze klanten zijn actief in de technologische industrie. Eén ding hebben al onze klanten gemeen: deze bedrijven kunnen zich dankzij onze inspanningen focussen op innoveren en ondernemen. 

IND-referent

IND-referent

HumanR is erkend referent bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Alleen IND-referenten mogen (juridisch) werkgever zijn van kennismigranten. Veel werkgevers die geen erkend referent zijn, maar wel kennismigranten inzetten, doen dit via een samenwerking met ons. Deze werkgevers hebben hierdoor geen omkijken naar alle administratieve verplichtingen en procedures. Zij kunnen zich volledig richten op de samenwerking met de kennismigrant.

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

HumanR staat voor goed werkgeverschap. Onze medewerkers zijn verzekerd van een tijdige en juiste uitbetaling van hun salaris. Ook hebben zij bij indiensttreding het recht op reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld. Daarnaast krijgen zij doorbetaald bij ziekte en zijn zij collectief verzekerd tegen ongevallen. Ook profiteren medewerkers van premiekortingen op bijvoorbeeld zorgverzekeringen.

Waarom met HumanR?

Waarom werken met HumanR?

Het inhuren van kennismigranten is een tijdrovende rompslomp die gepaard gaat met veel kosten. Het goede nieuws is dat je deze kunt vermijden door te werken met een payroll-bedrijf dat complete payroll-oplossingen biedt.

Sinds de oprichting is HumanR enkel actief geweest op de kennismigranten, waarbij het complete payroll-oplossingen heeft geleverd aan diverse bedrijven. We werken nauw samen met immigratie- en arbeidsrechtadvocaten en belastingadviseurs in Nederland die voortdurend advies geven en ingrijpen waar nodig. Daardoor kunnen we zorgen voor naleving, de rompslomp wegnemen en onze klanten helpen zich te focussen op hun kernactiviteiten. Bovendien zijn we transparant over onze tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Wij helpen je met alle administratieve en juridische aspecten van het inhuren van een kennismigrant. Bovendien handelen we snel: al binnen 2 weken komt je nieuwe werknemer in dienst van onze payroll-organisatie om te worden uitgeleend aan je bedrijf.

Hoe we werken

Het volgende overzicht geeft een duidelijk beeld van onze werkwijze, vanaf het moment dat we in contact komen met een klant tot het plaatsen van een kennismigrant op onze payroll.

 • 1. Onderhandeling details

  Gewenste startdatum, contractduur, salaris, vakantiedagen, overige voorwaarden.

 • 2. Benodigde informatie & documenten voorzien

  O.a. kopie paspoort van potentiële medewerker, CV, diploma’s, etc.

 • 3. Ondertekening contracten

  Inleenovereenkomst met klant & arbeidsovereenkomst met potentiële medewerker.

 • 4. Indienen van aanvraag

  De aanvraag voor een verblijfsvergunning doen we bij de IND via een van onze ervaren juridische partners. Zij begeleiden het proces en zorgen ervoor dat de uitkomst zo succesvol mogelijk wordt gerealiseerd.

 • 5. Wachten op goedkeuring

  Meestal heeft de IND ongeveer 2-4 weken nodig om de aanvraag te beoordelen, eventueel aanvullende informatie op te vragen en vervolgens een beslissing te nemen.

 • 6. Aankomst in Nederland

  Na het ophalen van het inreisvisum (MVV) bij de Nederlandse ambassade/consulaat, kan de kennismigrant naar Nederland vliegen.

 • 7. Registratie

  Kort na aankomst bezoekt de kennismigrant een Expat Center of IND-loket om zijn verblijfsvergunning op te halen en schrijft zich vervolgens in bij de gemeente (BSN-registratie).

 • 8. Huisvesting en overige zaken

  Huisvesting wordt meestal vooraf door de klant, HumanR of de kennismigrant zelf geregeld. Praktische zaken zoals het openen van een bankrekening en zorgverzekering kan in deze fase geregeld worden.

 • 9. Beginnen met werken

  De kennismigrant kan nu aan de slag bij de klant en ontvangt zijn salaris aan het einde van iedere maand van HumanR. Tegelijkertijd factureert HumanR zijn klant voor elke salarismaand.

 • 10. Aanvraag 30% regeling

  Na de aanvang van het dienstverband, kan de 30%-regeling officieel worden aangevraagd bij de belastingdienst.

2007

14

Jaar

Met slechts 2 werknemers en één klant begonnen we onze activiteiten in 2007

400

Kennismigranten

Met meer dan 500 hoogopgeleide professionals hebben wij samengewerkt

100

Tevreden Klanten

Beginnend met ICT, zijn wij snel uitgegroeid in andere sectoren o.a. Finance, Engineering & Healthcare

100

Succesvolle Aanvragen

De IND heeft nog nooit een kennismigrant aanvraag van ons afgewezen

Testimonials Klanten & Medewerkers

Enkele van onze Gewaardeerde Klanten

YOUR BRIDGE TO PAYROLL SOLUTIONS

Our primary staffing goal is to cost effectively and efficiently cover your specific demands and requirements.

Let us know what your staffing needs, and we shall be glad to offer you our services.